Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Hallur Hansson løb længst af alle i årets første biptest i AC Horsens. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Video: Hallur bedst i den store ”fit efter julen”-test

Publiceret: 12.01.2017 09:46 | Senest opdateret: 12.01.2017 10:16
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Manager Bo Henriksen sagde pænt goddag til sine spillere i tirsdags, men allerede onsdag var stemningen anderledes anspændt, da fysisk træner Jeppe Foged diskede op med årets første fysiske test.

Den såkaldte bip-test bliver brugt til at se, om spillerne har bestilt nok i juleferien, og hvor meget der er brug for at koncentrere sig om den fysiske træning frem mod forårspremieren 18. februar ude mod Silkeborg.

- Overordnet så det positivt ud. Spillerne er i langt bedre form end på samme tidspunkt sidste år, siger Jeppe Foged, der dog også noterede sig et par stykker, der godt kunne have præsteret bedre.

God grundform
Der er også brug for, at AC-spillerne allerede nu er i en god grundform.

- Opstarten er væsentligt kortere i år, så spillerne er blevet bedt om at møde ind med et godt udgangspunkt. Det ændrer ikke ved, at der stadig skal trænes hårdt og bygges på, men nu ved vi, at der ikke er grund til at stresse, og vi behøver ikke tage unødvendige risici i forhold til belastning af de enkelte spillere, siger Jeppe Foged.

Møller og Hansson
Han kunne konstaterer, at Hallur Hansson ikke overraskende var den spiller, der kunne holde længst ud og dermed har den på papiret bedste kondition. Han blev skarpt forfulgt af Frederik Møller.

André Bjerregaard plejer også at blande sig i topstriden, man han var sat ud af spillet, efter han fik et lille vrid i anklen på første træningsdag.

Mathias Nielsen og Martin Albrechtsen stod også over for at pleje småskader.

- Lasse Kryger var nok den spiller, der havde rykket sig mest i forhold til testen sidste år, da han lige var kommet fra OB. Det er tydeligt, at han er kommet i bedre form, efter han sad meget på bænken i OB. Han har også undgået skader og har derfor trænet kontinuerligt, siger Jeppe Foged.

AC Horsens plejer at teste spillerne igen kort før turneringspremieren for at være sikker på, at der ikke er spillere, der halter bagefter på konditionen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier