Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Michael Fisker og Claus Østergaard i gang med at gøre lokalerne klar til Kræmmerhuset. foto: søren e. alwan
 foto: søren e. alwan
 Trellerne er gode som adskillere mellem Kræmmerhuset og Blå Kors Genbrug. De skaber en gennemsigtighed, der bl.a. også skal lokke kunderne i genbrugsbutikken over i kræmmer-butikken. foto: søren e. alwan
 Butikschef Michael Fisker sammen med tømrer Claus Østergaard i gang med at måle op, hvordan det hele lige passer. Og det skal passe til på mandag, hvor Kræmmerhuset åbner i de nye lokaler i Blå Kors Genbrug. foto: søren e. alwan
 De nye lokaler er mere regulære og har et meget bedre lys, fortæller butikschef Michael Fisker. foto: søren e. alwan
 foto: søren e. alwan
 Michael Fisker og Claus Østergaard i gang med at gøre lokalerne klar til Kræmmerhuset. foto: søren e. alwan

Kræmmerbutik er ved at være klar til nye lokaler

Publiceret: 11.01.2017 11:33
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
og med samme adgang fra hoveddøren.

Butikschef Michael Fisker er glad for flytningen og forventer, at Kræmmerhuset nu vil øge antallet af kunder betragteligt.

- Jeg tror på, at vi får tre gange så mange kunder. Det er som at komme fra skyggen til solen, smiler han.

- Beliggenheden på Nygårdsvej var ikke så god, og her får vi desuden et meget mere regulært lokale med meget bedre lys og højere til loftet nogle af stederne, siger han.

Lidt af en designer
Lige nu er han sammen med en tømrer i fuld gang med at gøre de 1100 nye kvm - samme størrelse som den anden butik - klar til åbningsdagen mandag 16. januar.

Og det ligger godt til ham med den slags projekter. Michael Fisker har drevet restaurant på Grønland i 16 år og var driftschef i Ree Park i fire år, så han har stor erfaring med indretning og drift.

Han er glad for de kreative elementer, der ligger i indretningen af en ny butik, og han står da også selv bag designet i de nye lokaler, der markeres af trelle-vægge.

- Trellerne giver en visuel sammenhæng mellem Blå Kors Genbrug og Kræmmerhuset, selv om det jo er to selvstændige butikker. Treller har været brugt ved stilladsbyggerier, men i dag bruger man aluminium af hensyn til arbejsmiljøet. Trellerne er simpelthen for tunge. De er blevet utroligt moderne inden for genbrug, og det er lige i vores ånd at bruge dem her, forklarer han om trellerne.

- Det er vigtigt for os at bevare hyggen i Kræmmerhuset, og jeg lægger vægt på, at kræmmerne skal have god plads. Indretningen sådan et sted er afgørende for, hvor hyggeligt det er at være her som kunde. Det har også noget at gøre med, at der skal være overskuelighed og undgåelse af tyveri. En masse lange, lige reoler duer ikke. Og så skal der være plads til, at der kan komme en kørestol rundt. Vi har meget fokus på handicapvenligheden, pointerer han.

Ledige pladser nu
Kræmmerhuset har 110 stande, drevet af 80 kræmmere, og det har været fuldt booket i både november og december, hvor der var venteliste til en bod. Men nu er der ledige pladser igen.

- Det er ikke alle, der rykker med i flytningen. Det giver plads til nye kræmmere, siger Michael Fisker og oplyser, at en bod kan lejes på ugebasis og koster fra 260 kr. og opefter.

- Vi har også professionelle kræmmere her, bl.a. Rytter Antik og Allan Urlev fra tv.

Butikken fortsætter sit samarbejde med ASV (Arbejde, Specialundervisning til Voksne og unge i Horsens), der vil sælge varer i butikken. De nye lokaler gør faktisk, at de får mere plads.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier