Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Bubacarr Sanneh møder en dag senere end de øvrige holdkammerater i AC Horsens, der tirsdag har første arbejdsdag oven på juleferien. Arkivfoto: Lars Juul
 Bubacarr Sanneh møder en dag senere end de øvrige holdkammerater i AC Horsens, der tirsdag har første arbejdsdag oven på juleferien. Arkivfoto: Lars Juul

Kort optakt kræver god form af AC-spillerne

Publiceret: 10.01.2017 06:36
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
AC Horsens tager tirsdag kl. 10 hul på forberedelserne til forårsturneringen i Superligaen, og første dag på kontoret bliver indledt med et goddag til truppens to nye ansigter Martin Albrechtsen og Elfar Freyr Helgason. Mikkel Quist er i princippet også ny, men han nåede at træne med i en periode før vinterpausen.

Til gengæld må AC Horsens vente på Bubacarr Sanneh og Joseph Mensah. De to har fået en ekstra dag til at komme retur til Danmark. Kjartan Finnbogason møder heller ikke op, da han er med det islandske landshold.

Ydet i vinter
Niels Lodberg forventer, at spillerne møder op i god form. I sidste sæson havde AC Horsens en ekstraordinær lang optakt, fordi den første runde i 1. division var aflyst på grund af FC Vestsjællands konkurs. Dengang begyndte AC først at spille om point midt i marts. I år venter den første vigtige opgave allerede lørdag 17. februar ude mod Silkeborg.

- Jeg satser på, at spillerne har ydet deres i pausen, ellers har vi et problem. På grund af den korte optakt har vi ikke samme mulighed som sidste år for at have en periode med hardcore konditionstræning, siger Niels Lodberg.

AC Horsens begynder træningen tirsdag, og allerede en af de nærmeste dage følger årets første test, så det kan blive afsløret, om nogle er sprunget over, hvor julegærdet var lavest.

AC Horsens spiller den første træningskamp tirsdag 17. januar kl. 13. hjemme mod Esbjerg.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier