Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Velfærd. Brug for flere plejeboliger

Publiceret: 10.01.2017 11:51
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Grete Nymark, Bygholm Søpark 9a, Horsens
stor skuffelse, i indledningen siger borgmesteren, at på grund af vækst kan vi bevare en fornuftig velfærd for de syge, handicappede og ældre.

Det er godt, det tyder da ikke på nedskæringer, men bestemt heller ikke på nye tiltag.

Videre siger borgmesteren: Vækst betyder, at vi bevarer og udbygger vores daginstitutioner og skoler, ikke et ord om ældreboliger og plejeboliger, er de ældre da helt glemt?

Kan de bare passe sig selv, de har dog været med til at bygge Horsens op?

Hvad jeg efterlyser er: Der bliver flere ældre, der lever længere, mon ikke vi får brug for flere plejeboliger og ældreboliger?

Der bliver flere demente, mon ikke plejeboligerne skal bygges om, så de bliver optimale for denne gruppe? De behøver nemlig ikke de store lejligheder, som de let kan føle sig ensomme i, de ønsker fællesskaber, de ønsker omsorg og et kram, som der desværre ikke er tid til, sæt penge af til det. Sæt penge af til mere personale i nattetimerne, det vil give større tryghed for beboerne og deres pårørende.

Hvad med at tænke nyt som Svendborg, der har lavet en hel by for demente, men det er der nok ikke så meget prestige i som at flytte rådhus og få bygget indkøbscentre m.m.?

Rigtig godt nytår, jeg er trods alt glad for at bo i Horsens.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier