Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 HH-træner Henrik Okkerstrøm kan give debut til tre nye spillere, når HH møder Ringsted i næste runde. Arkivfoto: Lars Juul
 HH-træner Henrik Okkerstrøm kan give debut til tre nye spillere, når HH møder Ringsted i næste runde. Arkivfoto: Lars Juul

Trio styrker HH i overlevelseskampen

Publiceret: 10.01.2017 19:49
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder har fået en godkendt start på sæsonen, men i en meget tæt række skal der ikke meget til hverken at vælte læsset eller bringe sig på sikker grund i midten af rækken.

I lørdags fik HH en god start på anden halvdel af turneringen med en sikker sejr over Virum, der hører til i bunden, men i bestræbelserne på at klare frisag både af den direkte nedrykning og nedrykningskampene har HH hen over julen sikret sig tilgang af tre spillere.

Det drejer sig om målmanden Johanne Toft, der er hentet på Gudmes tophold i 2. division. Hun bliver suppleret af Cecillie Bekker, der før jul var en vigtig spiller for Skovbakkens hold i 2. division.

Tynd bagkæde
HH’s bagkæde har været tyndt besæt på grund af skader, så mod slutningen af 2016 havde træner Henrik Okkerstrøm reelt kun fire spillere at vælge mellem til tre pladser.

I den kommende weekend kan Cecillie Bekker også byde ind. Det samme gælder Mette Brandt Nielsen.

- Cecillie Bekker har spillet ungdomshåndbold i Kolding. Hun har som sagt spillet i Skovbakken, men hun vil gerne gøre lidt mere ved håndbolden, og det får hun mulighed for hos os, siger træner Henrik Okkerstrøm.

U19-landsholdsspiller
Mette Brandt Nielsen er endnu kun U18-spiller og har indtil nu spillet som sådan i FC Midtjylland. Den talentfulde bagspiller er med på U19-landsholdet, og for at holde fast i sin plads i det regi har hun takket ja til at udfordre sig selv yderligere i Horsens HK.

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan udvikle hende yderligere hos os, men jeg har også en forventning om, at Mette Brandt Nielsen allerede nu kan bidrage med noget til vores hold, siger sportschef Jes Boesen.

- Vores trup har været meget smal, men til kampen mod Ringsted kan vi fylde holdkortet helt ud, og hvis alle spillere er klar, må Henrik Okkerstrøm oven i købet skuffe nogen, siger Jes Boesen.

- Flere andre hold i 1. division har forstærket sig hen over julen, mens andre har mistet spillere som Fredericia. Vi var nødt til at gøre noget ved vores bredde, og nu bliver det afgørende, hvor godt vi kan få integreret de nye i truppen og vores spil, siger Jes Boesen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier