Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Johannes Rytter er blandt de kunder, der irsdag fik travlt med at hente sine varer i Byens Bazar i Horsens, og som også kritiserer Byens Bazar for det korte varsel og for ikke at få standleje tilbage.
 Lis og Jørgen Christensen ærgrer sig ligesom flere andre kunder over lukningen af Byens Byzar i Horsens, men de er glade for, at de har fået penge for de varer, de har solgt.
 Johannes Rytter er blandt de kunder, der irsdag fik travlt med at hente sine varer i Byens Bazar i Horsens, og som også kritiserer Byens Bazar for det korte varsel og for ikke at få standleje tilbage.

Vrede bazar-lejere føler sig snydt af fallit-ramt indehaver

Publiceret: 10.01.2017 19:33 | Senest opdateret: 10.01.2017 19:36
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
En ting er at gå fallit. Det kan ske.

- Men det er uhørt at behandle os sådan, hvis jeg skal sige det pænt.

Sådan lød reaktionen fra Johannes Rytter - en af de lejere, Horsens Folkeblad tirsdag mødte foran Byens Bazar.

Bazaren, som åbnede i februar sidste år, har solgt privates lopper mod en kommision på 15 pct. og mod betaling af leje for en given plads i butikken. Men selvom mange har taget godt imod konceptet, har det ikke været nok. Hver måned har indehaveren sat penge til, og derfor ringede han tirsdag rundt og fortalte lejerne, at butikken nu er lukket. Samtidig fik de besked på at hente deres habengut - helst tirsdag og senest ondag.

- Jeg har allernådigst fået lov til at vente med nogle af mine ting til i morgen, fortalte Johannes Rytter, da han havde fyldt sin kassevogn med første læs.

- Jeg måtte smide, hvad jeg havde i hænderne, og jeg har heldigvis fundet en, der senere kan hjælpe mig med møblerne, sagde han.

Det er at røvrende folk
Han er ligesom en lang række kunder, avisen mødte, træt af det korte varsel. Men allermest er han utilfreds med, at ingen får forudbetalt leje tilbage. Han har selv 2500 kr. til gode, oplyser han.

- Når sådan noget sker, ved man længe, hvad vej det går. De har taget imod standleje lige til sidste, og det, synes jeg, virkelig er at røvrende folk.

- Jeg har bestemt ikke lyst til at flytte mine ting til Silkeborg og risikere at blive snydt igen, fastslår Johannes Rytter.

Betalte 1500 kr. for en uge siden
Lena Larsen er en anden af de lejere, der var ved at pakke sammen, da avisen var forbi tirsdag eftermiddag.

- Jeg har altid været glad og tilfreds med at være her, men når de lukker så prompte, føler jeg mig virkelig snydt.

- Jeg har for kun en uge siden betalt 1500 kr. for en ny stand i 15 uger, og dem vil de ikke betale tilbage, fortæller hun.

Tyveri og grådighed er nogle af de mere alvorlige skældsord, avisen stødte på fra vrede lejere, mens andre var mere moderate:

- Vi blev kontaktet i formiddags, så det er kort varsel, vi har fået. Men vi blev modtaget godt ved kassen, og vi får pengene for det, vi har solgt, så overordnet har vi fået god behandling, sagde Lis og Jørgen Christensen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier