Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Niels Lodberg og AC Horsens har fået gang i dialogen om en kontraktforlængelse efter denne sæson. Arkivfoto: Morten Pape
 Niels Lodberg og AC Horsens har fået gang i dialogen om en kontraktforlængelse efter denne sæson. Arkivfoto: Morten Pape

Dødvandet er brudt: Niels Lodberg snakker igen ny kontrakt med AC Horsens

Publiceret: 09.01.2017 18:48
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
AC Horsens og Niels Lodberg måtte tilbage i efteråret opgive at snakke om en kontraktforlængelse for assistenttræneren ud over den nuværende sæson.

Niels Lodberg forlangte lønforhøjelse og konstaterede, at der skulle to til en tango. Direktør Kristian Nielsen konstaterede på sin side, at det var svært at danse med, en der stod stille...

Men nu er isen brudt.

- Vi er ikke nået i mål, men vi har snakket sammen, og jeg har det fint med der, hvor vi står nu. Vi har en fin og konstruktiv dialog, siger Niels Lodberg, der tirsdag møder til den første træning oven på vinterpausen.

Retur fra Sønderjyske
Han kom til retur til AC Horsens efter flere sæsoner i toppen af hierarkiet i Sønderjyske. Niels Lodberg indgik en to-årig kontrakt med AC Horsens, hvoraf den første skulle være som spillende assistenttræner, men allerede efter et halvt år blev det ændret til en permanent rolle som makker til Bo Henriksen.

Der er lagt op til en større udskiftning i trænerstaben rundt om i Superligaen og i 1. division, så på papiret er der flere oplagte stillinger til en person med Niels Lodbergs profil.

- Har du fået henvendelser fra andre klubber?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Niels Lodberg, der nu ser ud til at koncentrere sig om en fremtid i AC Horsens.

Netop Sønderjyske, som Niels Lodberg forlod, har ellers en post ledig som assistenttræner efter Peter Enevoldsens skifte til Randers FC.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier