Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Pia Mikkelsen (nr. to fra højre) bliver daglig leder af den nye genbrugsbutik for møbler og nips på Sundtorvet. I forvejen er hun leder af Røde Kors genbrugsbutik for tøj på Sundtorvet, der åbnede i sommer. arkivfoto: Mette Mørk
 Pia Mikkelsen (nr. to fra højre) bliver daglig leder af den nye genbrugsbutik for møbler og nips på Sundtorvet. I forvejen er hun leder af Røde Kors genbrugsbutik for tøj på Sundtorvet, der åbnede i sommer. arkivfoto: Mette Mørk

Horsens får endnu en genbrugsbutik

Publiceret: 08.01.2017 15:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Lørdag 14. januar kl. 10 åbner en ny genbrugsbutik i Horsens.

Det er Røde Kors, der åbner en butik med møbler, nips, bøger. I forvejen har Røde Kors Horsens i nogle måneder drevet en tøjbutik på Sundtorvet, og erfaringerne herfra har givet mod på mere.

Da et butikslokale på Sundtorvet er blevet ledigt, gav det Røde Kors mulighed for at åbne endnu en genbrugsbutik på butikstorvet.

Samarbejder med Gedved
Butikken råder dog ikke over tilstrækkelig lagerkapacitet. Derfor er Røde Kors Horsens gået i samarbejde med Røde Kors Gedved, som driver en genbrugsbutik i Tvingstrup og dér har tilstrækkeligt lager til at modtage donationer og servicere også den nye genbrugsbutik på Sundtorvet.

- Vi har fået en fantastisk modtagelse med tøjbutikken på Sundtorvet, og det har givet os mod tro på, at der også er basis for en butik med øvrige genbrugsting. Vi forventer naturligvis at kunne tjene yderligere ved at åbne butik nummer to, så vi får ressourcer til at løfte endnu flere, skriver Røde Kors i Horsens i en pressemeddelelse.

Søger flere frivillige
Daglig leder bliver Pia Mikkelsen, der i forvejen er leder af tøjbutikken.

- Vi har fået en god stab af frivillige, som nyder arbejdet i butikken og med sorteringen af de store mængder tøj, som vi modtager hver uge. De ser også frem til at få flere kolleger i møbelbutikken, lyder det videre.

De nye frivillige skal dels stå i butikken dels sørge for at hente genstande til butikken fra Tvingstrup.

Den nye butik tager naturligvis også imod donationer, og afhentningen heraf bliver koordineret med Tvingstrup-butikken, der har opbevaringsmulighed, til der bliver plads i den nye butik i Sundparken, oplyser Pia Mikkelsen, der gerne byder flere nye frivillige velkommen.

Den nye genbrugsbutik for møbler og nips starter med at have åbent fredag kl. 13-17 og lørdag kl. 10-13.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier