Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Tommel op! Bo Henriksen kan med tilgangen af Elfar Freyr Helgason sætte flueben ud for arbejdet med at styrke AC Horsens’ defensiv. Arkivfoto: Lars Juul
 Tommel op! Bo Henriksen kan med tilgangen af Elfar Freyr Helgason sætte flueben ud for arbejdet med at styrke AC Horsens’ defensiv. Arkivfoto: Lars Juul

Islænding lukker det sidste hul i AC’s defensiv

Publiceret: 06.01.2017 09:36
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
AC Horsens har haft et afgørende punkt på dagsordnen, når det har handlet om vinterens transfervindue. Midterforsvaret skulle styrkes, og med islandske Elfar Freyr Helgason på plads på en lejeaftale for forårssæsonen, er der lukket effektivt af i AC’s forsvar.

AC Horsens har tidligere hentet Martin Albrechtsen ind, og med Bubacarr Sanneh som den tredje mulighed til midterforsvaret, er holdet blevet væsentligt styrket på den position.

- Nu er den første hurdle overstået og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til vores startformation. Med den her aftale er vi sikre på, at vi ikke længere behøver at rykke Mathias Nielsen ned fra den defensive midtbane, siger manager Bo Henriksen.

God tid til at lære
Han glæder sig også over, at både Martin Albrechtsen og Elfar Freyr Helgason er med fra på tirsdag, når AC mødes første gang efter ferien.

- Det er vigtigt, at vi nu ikke havner i en eller anden paniksituation omkring den 31. januar. Nu har vi halvanden måned til at få de to spillere på plads både fysisk og ikke mindst taktisk. Med de to aftaler betyder det heller ikke så meget, hvis der går en uge eller to, før vi får en ekstra målmand på plads, siger Bo Henriksen.

Det mangler AC
AC Horsens mangler stadig en konkurrent til Nicklas Dannevang i målet.

- Det er næste prioritet, og så må vi efterfølgende se, om der bliver nogle penge til overs til en offensiv tilgang, siger Bo Henriksen.

Aftalen med Elfar Freyr Helgason gælder i første omgang kun for forårssæsonen.

- Vi har aftalt med Bredavik, at vi ikke udtaler os om det videre forløb, men jeg sikker på, at vi nok skal nå hinanden, hvis foråret går godt, og Helgason gerne vil blive, og vi gerne vil beholde ham, siger Bo Henriksen.

- Vi har taget mange referencer på Elfar Freyr Helgason, og vi får tilført en stærk spiller, der fra dag et kan forstærke os. Vi håber at kunne gøre ham endnu bedre, end han er i forvejen. Han har de to seneste sæsoner været en vigtig brik i Bredaviks defensiv, der næsten ikke har lukket mål ind, siger Bo Henriksen.

Elfar Freyr Helgason selv ser frem til at vise sit værd i Superligaen.

- Jeg er glad for kontrakten og føler mig meget privilegeret. Det er en god chance for mig at skifte til et bedre hold i en bedre liga, og jeg glæder mig til at spille for AC Horsens. Jeg vil vise mine kvaliteter og nå et niveau, hvor jeg bliver en vigtig del af holdet, siger Elfar Freyr Helgason.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier