Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Seks ud af 18 grunde er allerede solgt, som det fremgår af salgsskiltet foran byggegrundene. Lige nu graves der efter arkæologiske fund i området, og til sommer går byggeriet af de første boliger i gang. Foto: Thomas Schütt
 Seks ud af 18 grunde er allerede solgt, som det fremgår af salgsskiltet foran byggegrundene. Lige nu graves der efter arkæologiske fund i området, og til sommer går byggeriet af de første boliger i gang. Foto: Thomas Schütt

Flere, nye natur-grunde solgt i Stensballe - købere kan bygge til sommer

Publiceret: 05.01.2017 06:06
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Casa A/S har nu solgt en tredjedel af de 18 naturskønt beliggende grunde, ejendomsselskabet har til salg vest for Værvej i Stensballe.

Det oplyser Jacob Wollenberg, Casas salgschef for private boliger.

- Museet er godt i gang med de arkæologiske undersøgelser på stedet. Det vil nok tage et par måneder mere, og så kan vi gå i gang med byggemodningen af jorden. Forventningen er, at de første købere kan komme i jorden med deres huse til sommer, fortæller han.

Casa har ikke annonceret grundene ned mod Nørrestrand til salg, så Jacob Wollenberg er meget tilfreds med det foreløbige salg.

- Interessen er stor, når man kan sælge en tredjedel af grunden udelukkende med et salgsskilt ved vejen, et godt netværk og mund til mund. Der er jo heller ikke ret mange andre byggemuligheder i Stensballe lige nu, siger han.

Koster mellem 1 og 1,6 mio. kr.
Advokat Poul Erik Andersen ejede 13 af de 18 grunde, indtil lokalplanen var vedtaget. Herefter solgte han til Casa A/S, der i forvejen rådede over fem grunde.

Priserne på de resterende grunde, der alle er på lige omkring 900 kvm, ligger på mellem 1,00050 mio. kr. og 1,595 mio. kr.

To dyrere grunde helt ned mod Nørrestrand er blandt de solgte grunde, fortæller Jacob Wollenberg, der også tilbyder at hjælpe med at finde og bygge et hus til køberne.

- Man kan bygge med os, eller man kan selv finde sit hus. Kravet er blot, at man holder sig indenfor lokalplanens bestemmelser, siger han.

Byggegrundene ligger klos op ad et stykke jord, som har været meget omtalt i Horsens Folkeblad, fordi der har været en del polemik mellem jordens ejer, Jens Munch, og kommunen.

LÆS: Masser af boliger på vej - men jordejeren vil stadig ikke sælge

Kommunen ønsker jorden udstykket til boliger, men Jens Munch vil ikke sælge.

Vil udvikle byen
Alligevel er der mod Jens Munchs ønske blevet lavet en lokalplan, der omfatter både Casas og Munchs jord.

LÆS: Lodsejer i Stensballe: Lokalplan kan kvæle mig langsomt

Kritikken fra Jens Munch og i øvrigt også fra naboer i Griffenfeldsparken og Danmarks Naturfredningsforening, der ikke ønsker byggeri i området, har ingen betydning for salget af grunde, vurderer Jacob Wollenberg.

- Det er ikke noget, de potentielle købere snakker om, og så vidt jeg ved, ejer Jens Munch stadig sin jord, så det er slet ikke noget, jeg vil gå ind i. Vi konstaterer, at politikerne har besluttet, at de gerne vil udvikle byen. Det vil vi også gerne, og vi glæder os over at få lov til at være med til det, siger han.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier