Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Bubacarr Sanneh er et oplagt salgsobjekt i AC Horsens’ trup, men indtil videre er det kun hans agent, der har hørt om interesserede klubber. AC er ikke blevet kontaktet. Arkivfoto: Søren E. Alwan
 Bo Henriksen kæmper for at få lønbudgettet for forårssæsonen til at slå til. Han mangler stadig en målmand, en forsvarsspiller og en spiller til offensiven. Arkivfoto: Lars Juul
 Bubacarr Sanneh er et oplagt salgsobjekt i AC Horsens’ trup, men indtil videre er det kun hans agent, der har hørt om interesserede klubber. AC er ikke blevet kontaktet. Arkivfoto: Søren E. Alwan

AC Horsens’ transferstrategi: Vi tænker kun frem til sommerferien og sælger næppe ombejlet Bubacarr

Publiceret: 04.01.2017 16:59
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
AC Horsens tager på tirsdag hul på forberedelserne til forårets afgørende kampe om at blive i Superligaen, men hen over juleferien har manager Bo Henriksen sammen med Niels Lodberg og Carsten Andersen arbejdet ihærdigt på at få sammensat forårets trup.

Den første store signing er på plads i skikkelse af Martin Albrechtsen.

LÆS: Stor julegave til AC Horsens: Henter forsvarsveteran i Brøndby

Han skal suppleres med yderligere en forsvarsspiller, en målmand og gerne en spiller mere til offensiven.

Men det er en balancegang af de svære, AC Horsens’ manager er ude i, og han må bl.a. give køb på at tænke langsigtet.

Kontrakten med Martin Albrechtsen gælder kun for foråret, og de kommende aftaler bliver formentlig heller ikke af længere varighed.

- Vi skulle gerne ramme en trup med 23 spillere som vores konkurrenter, men det er ikke sikkert, at der er penge til det hele. Det handler selvfølgelig også om, at vi ikke vil putte penge i noget, som vi ikke synes er interessant, siger Bo Henriksen.

Islandske muligheder
Han er ude efter spillere, der kan forstærke truppen. Bredden er på mange områder på plads.

Til forsvaret er islandske Elfar Freyr Helgason inde i billedet. Han har tidligere i en kort periode været i Randers FC uden den store succes. AC Horsens vil gerne leje ham for foråret.

- Han er en af vores muligheder, men vi har flere navne inde i billedet, så hvor det ender, ved jeg ikke endnu, siger Bo Henriksen.

Lejeaftaler er billigst
Lejeaftaler er typisk billigere end at hente spillere på en permanent kontrakt.

- Lejeaftaler har også den fordel, at de ikke presser os økonomisk efter sommerferien, hvis tingene ender med ikke at gå vores vej. Det har så den ulempe, at vi ikke kan tænke langsigtet, siger Bo Henriksen,

Hans primære fokus har indtil nu været midterforsvaret.

- Vi skal have en mere, så vi inklusive Martin Albrechtsen og Bubacarr Sanneh har tre spillere til midterforsvaret, siger Bo Henriksen.

LÆS: Ny agent forsøger at sælge Bubacarr

Af samme grund afviser han også et salg af Bubacarr Sanneh, selv om hans agent har været meget aktiv i den retning.

- Jeg regner med, at Bubacarr også er hos os den 1. februar. Der har været masser af snak og skriverier om ham, men vi er de eneste, der ikke har hørt noget, så indtil nogen ringer til os, er det ligegyldigt, siger manageren.

- Der er kan selvfølgelig komme et beløb, som vi ikke kan sige nej til, men det er også et spørgsmål om, hvad et salg er værd for os. Der er ikke ret stor forskel på holdene, så hvis hvis Bubacarr Sanneh kan flytte en eller to procent, som betyder, at vi vinder i stedet for at tabe, kan det være mange penge værd, siger Bo Henriksen.

Alle andre klubber gør alt for at forstærke sig til det afgørende forårsprogram.

- Vores mål er også at blive bedre - ikke dårligere, og i den sammenhæng vil et spillersalg nok være at presse citronen lige rigeligt, siger Bo Henriksen.

Konkurrent til keeper
Med hensyn til målmandsposten er AC Horsens på jagt efter en spiller, der kan ånde Nicklas Dannevang kraftigt i nakken.

- Dannevang er bedst, når han bliver presset, så vi skal finde en spiller, der kan gøre det, og så har vi en fin unge keeper i Marcus Bobjerg. Der er flere muligheder i spil, og det kan både ende med en yngre keeper eller en færdigudviklet målmand, der kan være hos os på en kort aftale, siger Bo Henriksen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier