Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 42-årige Rikke Søndergaard Meldhede mødte i formiddag elever og ansatte for første gang på Brædstrup Skole. Foto: Søren E. Alwan
 Eleverne fra mellemtrinet og udskoling havde skrevet deres ønsker og forventninger til deres nye skoleleder på en udklippet blomst i papir. Foto: Søren E. Alwan
 42-årige Rikke Søndergaard Meldhede mødte i formiddag elever og ansatte for første gang på Brædstrup Skole. Foto: Søren E. Alwan

Elever bød ny skoleleder velkommen med en stor buket af ønsker

Publiceret: 04.01.2017 16:56
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Henrik C. Sandvad hensa@hsfo.dk
Med omkring 400 ønsker fra eleverne lige fra at gøre Brædstrup Skole til et godt sted at være til mere sjov i timerne, var der allerede fra start lagt et vist forventningspres fra elevernes side, da de i formiddag bød velkommen til deres nye skoleleder 42-årige Rikke Søndergaard Meldhede.

Alle elever på mellemtrinet og i udskolingen havde nemlig klippet en blomst, hvor de hver især skrev deres ønsker og forventninger til deres nye leder, og det endte ud i flere store blomsterbuketter med åbenrigtige, sjove og skæve ønsker.

Spændt skoleleder
Allerede fra starten af dagen blev den nye skoleleder budt velkommen af en flagallé fra børnene fra indskolingen, og den nye leder kunne da også røbe, at det var med en vis spænding, at hun havde set frem til sin første skoledag.

- Det er både med glæde, spænding og en vis ydmyghed, at jeg står her. Jeg håber, vi sammen kan være med til at skabe en god skole. Det har jeg selvfølgelig mine idéer til, og jeg vil også gerne høre jeres idéer, når vi har lært hinanden at kende, sagde Rikke Søndergaard Meldhede, da hun i går mødte eleverne for første gang på skolens amfi-scene.

Den nye skoleleder lagde op til, at Brædstrup Skole fortsat skal være et sted, hvor man lever, leger og lærer.

- Det er selvfølgelig en kompleks opgave at lave en god skole, og min første opgave bliver naturligvis at få et overblik over Brædstrup Skole. Jeg vil have respekt for de ting, som er sat i gang, så en del af min opgave er at understøtte de spor, som er lagt, sagde Rikke Søndergaard Meldhede.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier