Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Kim Sjøgren bliver et af hovednavnene ved nytårskoncerten på Pejsegården. Arkivfoto
 Kim Sjøgren bliver et af hovednavnene ved nytårskoncerten på Pejsegården. Arkivfoto

Sjøgren spiller med ”vidunderbarn” og guldvinder

Publiceret: 25.12.2016 17:20
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Nytårskoncerten lørdag 14. januar på Hotel Pejsegården byder både på fornyelse og tradition.

Det nye er, at man kan opleve den kendte violinist Kim Sjøgren sammen med de to unge violintalenter, brødrene Villads og Valdemar Littauer Bendixen, der har imponeret publikum ved mange lejligheder.

Den kun 15-årige Villads Littauer Bendixen blev kendt fra DR1’s ”Vidunderbørn” sidste år, og 18-årige Valdemar vandt guldmedalje i Berlingske Tidendes klassiske konkurrence forrige forår.

De har begge vundet nationale og internationale musikkonkurrencer i Danmark, Sverige, Tyskland og Ungarn. Villads har haft Kim Sjøgren som læremester og mentor, og ved nytårskoncerten på Pejsegården spiller drengene sammen med Kim Sjøgren.

Kim Sjøgren, der er vokset op i Bryrup, hvor han har et landsted i dag, behøver næppe nærmere præsentation.

Han er en af landets dygtigste og mest erfarne violinister, og han startede selv i en tidlig alder med at spille violin.

Han har et solidt entertainer-gen, og han har rejst rundt med sit eget The Little Mermaid Orchestra, hvor han er dirigent.

Siden 2004 har Kim Sjøgren kunnet pryde sig med titlen som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor det hele startede.

Gensyn med OBBB
Ud over violinspillerne bliver der også lejlighed til et genhør med bigbandet OBBB - Old Boys Big Band - under ledelse af dirigent Hans Holm.

OBBB, der har rødder i Them, har optrådt hele seks gange ved nytårskoncerterne i Brædstrup. OBBB har egne gæstesolister med, blandt andre Laura Holm.

Nytårskoncerten følger konceptet fra de foregående otte år. Man lægger ud med buffet fra klokken 13. Derefter kommer musikken på. Koncerten varer frem til klokken 17.

Det koster 250 kroner at deltage, inklusive buffet, og det er ”først-til-mølle-princippet”. Tilmelding foregår til Pejsegården.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier