Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Onkel A er en af de lokale restauranter, som har fokus på madspild. Hvis der er mad til overs ved lukketid, bliver det givet væk til de sidste kunder, naboer eller forbipasserende, oplyser restauranten.
 Onkel A er en af de lokale restauranter, som har fokus på madspild. Hvis der er mad til overs ved lukketid, bliver det givet væk til de sidste kunder, naboer eller forbipasserende, oplyser restauranten.

Grafik: Disse restauranter går op i madspild

Publiceret: 06.12.2016 19:15
  • Del
    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • Email
  • Print
10 procent af al den mad, som hvert år bliver smidt ud i Danmark, stammer fra restauranter og storkøkkener.

Det vil sige, at 70.000 tons mad fra disse steder ender i skraldespanden.

Men mange i restaurationsbranchen er blevet bevidste om at mindske madspild så meget som muligt.

Det viser en rundspørge, som Vejle Amts Folkeblad har foretaget blandt nogle af byens resturanter.

Her giver alle de spurgte udtryk for, at de er opmærksomme på madspild og forsøger at gøre noget aktivt for at mindske spildet.

Seneste web-tv


    Seneste gallerier