Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Er du vild med dans eller vild med fodbold? Begge passioner kan udleves i Horsens fredag. Collage: Jakob Hedegaard-Høgh
 Er du vild med dans eller vild med fodbold? Begge passioner kan udleves i Horsens fredag. Collage: Jakob Hedegaard-Høgh

Forum Horsens klar til stort bil-rykind i aften

Publiceret: 25.11.2016 11:37
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Aftenens to store begivenheder, finalen i showet ”Vild Med Dans” og fodboldbraget mellem AGF og AC Horsens, der begge afholdes i og ved Forum Horsens på Langmarksvej, vil komme til at betyde pres på p-pladserne i området.

- Men vi er forberedt så godt, som vi kan være, lyder meldingen fra Jørn Juul, leder af Forum Horsens.

3500 personer overværer finaleshowet i Forum Horsens, der begynder kl. 20. Kl. 20.30 fløjtes fodboldkampen i gang. Her forventer Jørn Juul op mod 4000 fans.

- Så der er samlet ikke flere personer, end vi før har set til de største fodboldkampe, og dér har det fungeret, siger Jørn Juul.

P-pladser ved BB Electronics
Han tilføjer, at virksomhedden BB Electronics, der ligger over for Forum Horsens, åbner sin parkeringsplads for gæsterne.

Desuden kan folk parkere i området ved bl.a. Learnmark, så det er muligt at komme af med sin bil.

- Det, vi må forvente, er, at fodboldpublikummet skal parkere lidt længere væk fra stadion. Vild med Dans-gæsterne har tradition for at komme i god tid, siger Jørn Juul.

Samtidig med de to store begivenheder er der byggerod ved Forum Horsens, hvor den ny hal er ved at blive opført. Det har dog ikke den store betydning, vurderer Jørn Juul.

- Vi har taget et enkelt felt ud af vores parkeringspladser. Det svarer til 40-50 pladser, så det flytter ikke det store. Det er selvfølgelig træls, at der er byggerod, men det tager ikke mange p-pladser.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier