Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Færre midtjyske end københavnske forældre vender tomlen op til forældrekøb af lejlighed til deres barn. Arkivfoto: Michael Bager
 Færre midtjyske end københavnske forældre vender tomlen op til forældrekøb af lejlighed til deres barn. Arkivfoto: Michael Bager

Færre curlingforældre i Midtjylland - er du en af dem?

Publiceret: 07.11.2016 19:09
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Er du en curlingforælder?

Hvis du svarer ja på spørgsmålet, tilhører du en minoritet i Region Midtjylland.

Midtjylland er nemlig et af de områder i Danmark, hvor der er færrest curlingforældre.

Det konkluderer forsikringsselskabet Codan med baggrund i en undersøgelse, som analyseinstituttet Epinion har gennemført med interviews af 1124 danskere.

Ifølge undersøgelsen synes 30 procent af forældrene i Midtjylland, at det er fint at betale eller give tilskud til børnenes køb af lejlighed - de såkaldte forældrekøb.

I Hovedstaden støtter 44 procent af forældrene ideen om forældrekøb, mens tallet er 31 procent for Sjælland, 26 procent for Nordjylland og 23 procent for Syddanmark.

Forskellen på forældrene i de respektive regioner bliver endnu mere udtalt ved spørgsmålet, hvorvidt forældrene har har givet tilskud til udeboende børns egne rejser.

Det har seks procent af forældrene i Midtjylland mod 13 procent i Hovedstaden, 10 procent i Nordjylland samt seks procent i Sjælland og kun to procent af forældrene i Syddanmark.

Undersøgelsen viser desuden, at 27 procent af de adspurgte forældre med børn over 18 år har betalt eller givet tilskud til forsikringer for deres børn, efter de er flyttet hjemmefra.

33 procent har svaret, at de ønsker at støtte deres børn økonomisk, så længe de studerer og endelig svarer 17 procent af forældre med voksne børn, at de ordner børnenes vasketøj mindst en gang om ugen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier