Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 68 personer var søndag rundt i Fredericia for at samle penge ind til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling. Arkivfoto: Torben Glyum
 68 personer var søndag rundt i Fredericia for at samle penge ind til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling. Arkivfoto: Torben Glyum

Så meget samlede Dansk Flygtningehjælp ind i Fredericia

Publiceret: 06.11.2016 19:33
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Nikolaj Primdahl Petersen
65.234,20 kroner.

Så mange penge lagde fredericianerne søndag i indsamlingsbøsserne til Dansk Flygtningehjælps årlige landsindsamling, hvor pengene går til hjælp i nærområder. Og dermed nåede indsamlingen op på samme niveau som sidste år.

- Det er faktisk et fint resultat. En tommelfingerregel siger, at vi plejer at samle omkring 1000 kroner ind per indsamler. Vejret var ikke specielt godt, og hvis man tager i betragtning, at folk har færre kontanter, så er det okay, siger Allan Tind, der er en del af det lokale koordinatorteam under Dansk Flygtningehjælp.

Udover det indsamlede beløb kommer også de penge, som folk har doneret gennem MobilePay og Swipp. Det tal er stadig ukendt, men et usikkert gæt fra Allan Tind er, at der nok også er kommet cirka 15.000 kroner ind på den konto.

Nogle blev væk - igen
68 personer havde valgt at tage gåturen for at samle ind i Fredericia. Oprindeligt var der tilmeldt 113 indsamlere, og det er efterhånden et velkendt problem, at mange indsamlere bliver væk.

- Det er, som det plejer, men det er ærgerligt. Dansk Flygtningehjælp har ringet ud og spurgt. Så har de sagt ja, og vi har sendt mails flere gange på det seneste. Så de kan næsten ikke have glemt det. Når man kigger ud af vinduet og ser vejrudsigten, er der nok nogle, der tænker, at det ikke er lige så sjovt, som hvis solen havde skinnet. Det må uden tvivl have kostet nogle, siger Allan Tind.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier