Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Havecentret er René Gravesens helt store passion, men han sælger alligevel for at sikre sig mere tid sammen med sin familie, der er bosat i Hundslund. Foto: Benny F. Nielsen
 Camping og Fritid Horsens er en forretning i vækst. - Vi vækster især på nettet. Vi tager imod ordre fra for eksempel Portugal, Grækenland og Thailand, fortæller René Gravesen, der er medejer af forretningen. Når Plantorama flytter ind på Vegavej, rykker Camping og Fritid til en ny adresse. Foto: Benny F. Nielsen
 Havecentret er René Gravesens helt store passion, men han sælger alligevel for at sikre sig mere tid sammen med sin familie, der er bosat i Hundslund. Foto: Benny F. Nielsen

Plantorama rykker til Horsens

Publiceret: 13.10.2016 14:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
I flere år har de, der har grønne fingre, kunnet gøre deres indkøb på Vegavej 6 i Horsens.

Sådan vil det også være fremover, men fra marts 2017 vil der stå Plantorama over indgangen frem for Family Garden. Kædevirksomheden har netop opkøbt Family Garden, som derfor lukker ved årsskiftet.

- Jeg er glad for at give bolden til en virksomhed, der driver det videre på professionel vis, siger indehaver af Family Garden, René Gravesen.

Han åbnede i 2004 den første Family Garden i Odder sammen med sin makker Søren Lauridsen. I 2010 udvidede de ved at åbne et havecenter på Oensvej i Horsens, og året efter rykkede de den horsensianske Family Garden til Vegavej.

- Det er noget, vi virkelig brænder for, og vi har fået bygget en god forretning op i Horsens, som også går godt økonomisk, fortæller René Gravesen.

Mere tid til familien
Når han alligevel vælger at sælge havecentret i Horsens, er det for at tilgodese sin familie bestående af hustruen Lotte og deres to døtre. Livet som selvstændig med 60-70 arbejdstimer om ugen til følge efterlader ikke meget tid til det hjemlige liv, og det skal der nu laves om på.

- Jeg skal ud og finde mig et 37 timers-job. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu, fortæller René Gravesen.

At Plantorama overtager de 3000 kvm store lokaler samt udeareal er ifølge René Gravesen den optimale situation for begge parter.

- Jeg har det godt med at overdrage butikken til Plantorama, og Horsens er en populær by i vækst, så det er oplagt, at de åbner en afdeling her, siger han.

Den vurdering er Plantoramas ledelse helt enig i.

- Udvidelsen er et vigtigt strategisk skridt for os. Plantorama dækker nu hele Østjylland fra Sønderborg til Randers, og vi kommer tættere på vores kunder i Horsens-området, siger administrerende direktør Peter Vang Christensen med henvisning til, at horsensianerne hidtil har skulle køre til Vejle for at handle i det store havecenter.

Fra marts kan kunderne se frem til at køre knap så langt, og udvalget og pladsen vil være endnu større end det, man kender i Family Garden. Det skyldes, at en del af de 3000 kvm i dag bliver brugt til at huse forretningen Camping og Fritid Horsens, som René Gravesen er medejer af.

- Campingdelen flytter ud i forbindelse med salget. Vi bygger nogle nye og større lokaler til det i nærheden, fortæller René Gravesen.

Salget betyder, at han må sige farvel til sine medarbejdere, der ikke flytter med over i det nye havecenter.

- Plantorama kommer med egne ansatte og deres eget koncept, forklarer han.

Af samme årsag overtager Plantorama heller ikke varerne i Family Garden, som derfor holder ophørsudsalg fra torsdag 20. oktober.

Søren Lauridsen vil fortsat drive Family Garden i Odder.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier