Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Det er en udsigt som denne, man kan komme til at opleve.
 Det er en udsigt som denne, man kan komme til at opleve.

Ny Afrika-arrangør på markedet

Publiceret: 12.09.2016 10:02
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
NG Travel Group, der ejer USA Tours og Beach Tours, føjer nu en Afrika-specialist, African Spirit, til gruppen. Det nye selskab er et supplement til USA Tours med USA og Canada som primære rejselande og Beach Tours, som sender danskere på sol- og badeferie til Spanien, græske øer, Bali og Thailand.

Men selskabets gæster skal også kunne tage på safari og rundrejse til det afrikanske kontinent, og NG Travel Group planlægger, at 1000 danskere vil følge med derned alene det første år.

- Mange danskere kender Asien og andre eksotiske steder på kloden, men Sydafrika har mange stadig til gode, og det har hele tiden været vores ambition at supplere USA Tours og Beach Tours med African Spirit, og nu er tiden moden, siger Jan Lockhart, direktør i NG Travel Group.

African Spirit vil ifølge Jan Lockhart tilbyde en lang række forskellige rejseformer i Sydafrika.

- Rundrejser, hvor safarielementer, metropoler, strande og gode vine kombineret vil tiltrække et modent, rejsevant publikum, siger Jan Lockhart, der tilføjer, at rundrejserne bliver med dansktalende rejseledere.

Et andet element bliver safariferier, hvor The Big Five kan ses på tæt hold, ligesom langtidsophold i Cape Town er på programmet.

African Spirit tilbyder også kør selv-ferier i Sydafrika med rådgivning om hoteller, seværdigheder og rutevejledning.

- Mange danskere har allerede kørt i USA, Australien og New Zealand, men nu viser internationale tal og tendenser, at det er Sydafrika, man ønsker at køre rundt i og lære at kende, siger Jan Lockhart.

Endelig arrangerer African Spirit også private ture, hvor rejsen kan tilrettelægges efter gæstens ønske.

Rejserne koster fra 12.998 kroner. For eksempel kan man opleve Nelson Mandelas Sydafrika fra 16.995 kroner og 23 dages langtidsferie i Cape Town fra 13.995 kroner.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier