Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Kasper Søndergaards kone Maria Sarup, der stammer fra Ejstrupholm og fireårige søn Adam glæder sig til at se mand og far i virkeligheden og ikke blot på fjernsynet. Privatfoto
 Kasper Søndergaards kone Maria Sarup, der stammer fra Ejstrupholm og fireårige søn Adam glæder sig til at se mand og far i virkeligheden og ikke blot på fjernsynet. Privatfoto

I aften vender Guld-Kasper hjem til sin familie

Publiceret: 23.08.2016 14:26
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Christian Baadsgaard, Dagbladet Ringkøbing Skjern
Fire-årige Adam var ikke helt tilfreds.

Når hans far spiller håndbold, så plejer Adam nemlig at være i arenaen for at se ham, og han kunne ikke forstå, at det ikke kunne lade sig gøre denne gang, og at han var henvist til at se sin far i fjernsynet.

Men der er nu noget forskel på »omme i arenaen« og »nede i Rio«, så Adams mor, Maria Sarup, der er fra Ejstrupholm, måtte forklare ham, at det ikke lige var sådan at kigge forbi.

Og mandag, dagen efter at Kasper Søndergaard sammen med resten af håndboldlandsholdet scorede en guldmedalje, har telefonen kimet hos Maria Sarup.

Dejligt med glad mand i røret
Lykønskningerne strømmer ind, og sent søndag aften fik hun sin mand i røret.

- Da han kom hjem på hotelværelset, ringede han, og det er dejligt at få en glad mand i røret. Det var godt, at det var guld, de vandt, for selvom sølv også er meget flot, så tager det lidt længere tid at vænne sig til, når det er guldet, de har kæmpet for. Så det var skønt, at han fik en guldmedalje, fortæller Maria Sarup.

Alene i to måneder
Familien er flyttet til Skjern, og Maria Sarup så kampen sammen med Adam og sin mor. Hendes far og bror var i Rio, for Maria Sarup er højgravid, og da der er zika-virus i omløb, blev hun selv frarådet at rejse til Rio. Maria Sarup har termin i oktober.

Guldmedaljen er samtidig kulminationen på to måneder som OL-enke.

- Hele juli og august har Kasper været hjemmefra, og det er da lidt hårdt at være alene. Man savner sin mand, men det er jo det, der følger med, og han har jo været afsted i en god sags tjeneste, siger Maria Sarup, der kender vilkårene som ægtefælle til en elite-sportsmand.

Snak over facetime
Kommunikationen er foregået over Facetime, og flere gange er iPad’en blevet stillet på spisebordet, så Kasper Søndergaard har været med over middagen.

- Jeg tror da, at han flere gange har været lidt misundelig på det mad, vi har fået. Han savner en ganske almindelig rugbrødsmad, griner Maria Sarup.

I aften vil hun stå i ankomsthallen i Billund og byde sin mand velkommen hjem til en stolt nation og en glad familie.

Hvor guldmedaljen skal hænges op i hjemmet, er i øvrigt ikke besluttet endnu...

Seneste web-tv


  Seneste gallerier