Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 
 

Camilla fandt sin stjålne gave via Horsens Folkeblad efter 15 år

Publiceret: 22.12.2015 11:35
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
15 år.

Så længe siden er det, at 33-årige Camilla Lindhal fra Horsens sidst så sit cigaret-etui, der forsvandt og formentlig blev stjålet under en bytur i Horsens.

Tirsdag formiddag kunne hun så på Horsens Folkeblads hjemmeside læse, at politiet havde fundet sølvetuiet og nu søgte ejeren.

Der skulle kun gå knap et kvarter, før en ven tippede hende om eftersøgningen.

LÆS: Kan borgerne hjælpe politiet igen: Hvem ejer dette cigar-etui?

Gave fra vennerne
Etuiet, der var en fødselsdagsgave fra vennerne for 15 år siden, blev i sin tid formentlig stjålet fra hendes taske i forbindelse med et besøg på et pizzeria på Torvet i Horsens, fortæller en glad og overrasket Camilla Lindhal til hsfo.dk

- Jeg havde egentlig glemt alt om det og troede, at det var blevet væk i en flyttekasse et sted.

På etuiet var der indgraveret flere navne, oplyste politiet i efterlysningen:

- Etuiet var en 18 års fødselsdagsgave fra mine bedste venner på gymnasiet, der alle fik skrevet deres navn i. Flere af dem er stadig mine bedste venner i dag, forklarer Camilla Lindhal, der selvfølgelig gerne vil have sit cigaretetui tilbage og har talt med politiet om sagen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik