Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 En helikopter blev sendt til ulykkestedet, men lastbilchaufføren er erklæret død. Foto: 112alarm.dk
 En helikopter blev sendt til ulykkestedet, men lastbilchaufføren er erklæret død. Foto: 112alarm.dk

Lastbilchauffør erklæret død

Publiceret: 26.11.2015 14:29 | Senest opdateret: 26.11.2015 14:38
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Der vil være kø på motorvejen ved Hedensted i ”noget tid” endnu.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt efter en lastbil tidligere på dagen væltede i det sydgående spor.

- Chaufføren er afgået ved døden, men alle pårørende er endnu ikke underrettet, så mere kan jeg ikke sige lige nu, fortæller Jørn Lindhardt, som tilføjer, at ulykken sandsynligvis er sket i forbindelse med, at chaufføren har fået et ildebefindende eller lignende.

- Det er sådan det ser ud, fortæller Jørn Lindhardt.

Ved ulykken, hvor lastbilen væltede om på siden, blev lasten af foder væltet over i det nordgående spor, og derfor er der stadig spærret i begge retninger.

Omkørsel
Politiet råder til, at man kører fra ved Horsens Syd og tager den gamle hovedvej til Hedensted, hvor man kan køre på E45 igen.

Jørn Lindhardt fortæller, at politiet tidligere på dagen vinkede bilister af motorvejen, men at mange blot kørte ned igen ved samme tilkørsel - og endte i samme kø lidt længere fremme.

- Så er det altså ikke nemt at være politi, lyder det fra vagtchefen.

Harmonikasammenstød
udover ulykken ved Hedensted har der også været et uheld ved Egebjerg i det sydgående spor.

Det skete omkring klokken 14.55 og betegnes som et harmonikasammenstød.

- Der var flere biler, der stødte sammen og flere af dem kunne ikke køre derfra. Jeg ved ikke hvor mange biler det drejer sig om eller om der er tilskadekomne, men det nordgående spor er åbnet her klokken 16.00 og det bliver det sydgående også inden længe, fortæller Jørn Lindhardt.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik