Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Arkivfoto
 Arkivfoto

Politiet trak pistoler mod Jack Sparrow og Chuck Norris i Horsens

Publiceret: 02.11.2015 09:42
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
To betjente fra Sydøstjyllands Politi måtte have tjenestepistolerne i brug, da de lørdag kl. 19.08 blev kaldt ud til Smedegade.

Her havde borgere anmeldt, at to mænd gik rundt med et gevær, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Jack Sparrow og Chuck Norris i Horsens
Det gjorde de også, men det viste sig, at geværet var en del af en udklædning. Mændene, der er 18 og 19 år, var nemlig klædt ud som hhv. figuren Jack Sparrow og den amerikanske skuespiller Chuck Norris - formentlig i anledning af Halloween. Og der var kun tale om et legetøjsgevær.

Geværet blev inddraget af betjentene. De to ungersvende er ikke sigtet for noget, tilføjer politiet.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik