Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Selv om projekter nogle gange ikke er holdbare på papiret, og revisoren ryster på hovedet, er det vigtigt at følge de drømme, man går med. Vi er meget stolte af den lille hyggelige oase, vi synes, vi har skabt midt i byen, og vi er glade for, at vi tog kampen op, siger Claus Hald (th.), der her viser gazelle-prisen frem med med-ejer Eoin Magill (tv.). Privatfoto
 Selv om projekter nogle gange ikke er holdbare på papiret, og revisoren ryster på hovedet, er det vigtigt at følge de drømme, man går med. Vi er meget stolte af den lille hyggelige oase, vi synes, vi har skabt midt i byen, og vi er glade for, at vi tog kampen op, siger Claus Hald (th.), der her viser gazelle-prisen frem med med-ejer Eoin Magill (tv.). Privatfoto

Gran vinder gazelle-pris efter fire flotte år

Publiceret: 19.10.2015 14:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Gran har været en succeshistorie, siden cafeen i Grønnegade slog dørene op i 2010. Nu kan ejerne bryste sig af deres første gazelle-pris.

Horsensianerne var ikke sene til at tage konceptet med intime rammer og gode råvarer til sig, og der har fra begyndelsen været rift om pladserne. En udvidelse kunne næsten ikke gå hurtigt nok, og det galdt både på cafe og på Søndergade, hvor Gran Bar åbnede i 2012. Året efter blev cafeen i Grønnegade gennemmoderniseret med henbilk på at integrere førstesalen bedre, blandt andet med de nu populære intimkoncerter for øje.

- Vi er utroligt beærede, og føler os privilegerede over, at Horsens har valgt at tage Gran til sig. At horsensianerne kan lide den stemning og det produkt, vi laver, og at de kommer igen og igen, fortæller de tre indehavere, Rasmus Sandholm, Eoin Magill og Claus Hald, som nu kan bryste sig af at væreindehavere af den prestigefyldte Gazellepris.

Fire år med fremgang
Siden den spæde begyndelse for fem år siden er Gran vokset fra 10 ansatte til i dag at være flere end 30 ansatte, og de tre ejere kan altså nu bryste sig af at have stablet en gazellevirksomhed på benene.

Det er dagbladet Børsen, der står bag de årlige uddelinger af gazelle-priser. Alle typer virksomheder kan komme i betragtning.

Børsen definerer en gazellevirksomhed, som en virksomhed der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik