Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Fatih Yütsek, indehaver af Princess, repræsenterer som formand for foreningen Takeaway-Horsens de 12 restauranter, der har fået nok af Just-Eat.FOTO: MORTEN PAPE
 Takeaway-Horsens er navnet på en ny restauratør-forening i Horsens og på en hjemmeside, hvorfra man kan bestille mad hos foreningens medlemmer.FOTO: MORTEN PAPE
 Fatih Yütsek, indehaver af Princess, repræsenterer som formand for foreningen Takeaway-Horsens de 12 restauranter, der har fået nok af Just-Eat.FOTO: MORTEN PAPE

12 lokale restauranter laver egen take-away hjemmeside

Publiceret: 10.09.2015 11:18
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Ingeborg D. Faurholt
Exclusive
- Takeaway-Horsens er navnet på en ny restauratørforening i byen.

Det er samtidig også navnet på hjemmesiden, hvor man nu kan klikke sig frem til bestilling af grill-mad eller pizza hos en af de 12 restauranter, der er med.

De 12 restauranter har alle tidligere været tilsluttet bestillingstjenesten Just-Eat, men som for nylig har opsagt samarbejdet.

- Fordi Just-Eat simpelthen blev for grådige, siger Fatih Yüksek, indehaver af pizzeriaet Princess og formand for den nye forening.

Købmandsskab
Han udtaler sig på vegne af alle 12, fastslår han, men understreger samtidig, at der ikke er tale om en kollektiv boykot af Just-Eat.

- Vi er bare flere, der fik nok. Det er ren og skær købmandsskab og simpel forretningslogik. Just-Eat laver ikke vores pizzaer, så hvorfor skal de være partner i vores forretning og få 12 pct. plus trafikomkostninger og forskellige gebyrer? Og ovenikøbet beholde og trække renter af vores kunders betaling i op til 14 dage, spørger han.

Den nye fælles hjemmeside, takeaway-Horsens.dk, gik i luften 1. september.

Allerede i august kunne Horsens Folkeblad afsløre, at 11 lokale restauranter var på vej ud af Just-Eat. Det bekræftede Just-Eats direktør Carsten Boldt.

LÆS: Flere Horsens-restauranter dropper kendt kæde

Det har i dag ikke været muligt at træffe Just-Eats direktør Carsten Boldt.Log ind og læs hele artiklen

Bliv abonnent

Opret dig som som bruger og få adgang til alle artikler. Det kræver, at du har et abonnement hos Horsens Folkeblad.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik