Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 David Allermand driver Byens Pølsevogne i Horsens, Bjerre, Juelsminde og Give. I Horsens-pølsevognen på havnen henter han ca. 30 pct. af sin omsætning fra Just-Eat, men nu siger han stop. Han mener, bestillings-sitet sluger for stor en del af kagen. foto: lars juul
 David Allermand driver Byens Pølsevogne i Horsens, Bjerre, Juelsminde og Give. I Horsens-pølsevognen på havnen henter han ca. 30 pct. af sin omsætning fra Just-Eat, men nu siger han stop. Han mener, bestillings-sitet sluger for stor en del af kagen. foto: lars juul

Flere Horsens-restauranter dropper kendt kæde

Publiceret: 21.08.2015 19:29
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Ingeborg D. Faurholt
Exclusive
- Just-Eat er blevet for sultne, mener en række restauratører i Horsens.

- De bliver ved med at sætte priserne op, og nu kan det simpelthen ikke betale sig at være med mere.

Sådan siger David Allermand, indehaver af Byens Pølsevogn i fire byer. Han har med pølsevognen på havnen i Horsens været at finde på Just-Eats online bestillings-service af fast-food i ca. fire år, men nu har han sagt stop.

Fra 30. september vil han alene have sin egen bestillingstjeneste via egen hjemmeside.

Ifølge Horsens Folkeblads oplysninger er han blot én af flere større Horsens-restauratører, der har opsagt samarbejdet med Just-Eat til ophør i september eller oktober.

Log ind og læs mere om sagen og få også reaktionen fra Just Eat.Log ind og læs hele artiklen

Bliv abonnent

Opret dig som som bruger og få adgang til alle artikler. Det kræver, at du har et abonnement hos Horsens Folkeblad.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik