Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Arkivfoto: Palle Herløv.
 Arkivfoto: Palle Herløv.

Bartender hældte husholdningssprit på baren: Tre unge mænd indlagt med forbrændinger

Publiceret: 22.03.2015 10:33
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Tre unge mænd omkring 18 år måtte lørdag aften indlægges på sygehuset med brandsår.

Årsagen var, at en bartender på diskoteket Mad Americans i Horsens bevidst havde hældt husholdningssprit på bardisken for at skabe effektfulde flammer. Men ilden greb fast i gæsternes tøj.

En måtte flyves til Rigshospitalet, og to blev indlagt på Århus Kommunehospital. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Ulykken skete under en privat fest på det tidligere Crazy Daisy, som nu hedder Mad Americans, i Rædersgade. Omkring kl. 20.20 får vi anmeldelsen. En bartender havde hældt husholdninssprit på baren for at skabe flammer. Bartenderen hælder lidt ekstra sprit på, og det skaber eksplosionsagtige flammer, som antænder gæsternes tøj, fortæller vagtchef Stig Simonsen og fortsætter:

- Der er ikke tale om voldsomme forbrændinger, men de unge mænd er trods alt overført til Rigshositalet og Århus Kommunehospital, siger vagtchefen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik