Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Horsens Kommunes arbejde med at frilægge den 115 år gamle jernbanebro er stødt på forhindringer. Arkivfoto
 Horsens Kommunes arbejde med at frilægge den 115 år gamle jernbanebro er stødt på forhindringer. Arkivfoto

Ulv stopper bro-projekt

Publiceret: 01.04.2014 06:25
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Horsens Kommunes arbejde med at frilægge den 115 år gamle jernbanebro på naturstien mellem Vestbirk og Gammelstrup, er stoppet på ubestemt tid.

Det var under klargøring til projektet, at Horsens Kommune konstaterede, at ulven har gravet en ulvegrav ved foden af dæmningen.

Kommunen vurderer, at der er stor sandsynlighed for, at ulven har valgt at yngle i området.

Det oplyser Tony Bygballe og Jan Kunstmann, Naturområdet ved Horsens Kommune - den 1. april.

Kunstig grav
- Ulven er strengt beskyttet, og derfor har vi af hensyn til ulven valgt at stoppe projektet, udtaler Ole Pilgaard Andersen, der er formand for Udvalget for Teknik og Miljø.

- Projektet skal ligge stille, indtil ulven er færdig med at yngle. Alternativt kan vi anlægge en kunstig ulvegrav i passende afstand af projektet, så arbejdet kan fortsætte uden at være til gene for ulven, siger han.

Kommunens vandløbsafdeling er nu sendt til Tyskland for at indhente erfaringer med etablering af kunstige ulvegrave.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik