Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Naturen rullede sig ud og gav køberne en forsmag på deres kommende udsigt over Lille Sø. foto: Morten Pape
 Finn Birkkjær takkede blandt andet købere for deres tålmodighed. foto: Morten Pape
 
 Forud for 1 spadestik har der været et langt lokalplansforløb, som borgmesteren dog ikke kom ind på i sin tale. foto: Morten Pape
 Naturen rullede sig ud og gav køberne en forsmag på deres kommende udsigt over Lille Sø. foto: Morten Pape

Første spadestik er taget til Søbyen

Publiceret: 08.10.2013 07:38 | Senest opdateret: 08.10.2013 07:47
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Solen lunede som på en god sommerdag, da de fire første spadestik til Søbyen blev taget mandag eftermiddag.

Blandt de fremmødte var, udover bygherrer og politikere, også en del af de kommende beboere i det attraktive, men omdiskuterede byggeri på den gamle gartnerigrund ved Lille Sø.

Borgmester Jørgen Gaarde (S) gav byggeriet et par ord med og forsvarede endnu engang kommunen lokalplan for området, der undervejs har mødt hård modstand fra især naboer i området.

23 allerede solgt
- Jeg har ladet mig fortælle, at byggeri af den har art kun kan lade sig gøre i Københavnsområdet, i Aarhus og så i Skanderborg. Det er vigtigt, at vi holder liv i vores by med butikker og aktiviteter, og derfor skal der også flere mennesker ind at bo i byen, sagde han og afslørede, at gravning af første spadestik var hans favorit-borgmester-disciplin.

Byggeriets første etape indbefatter 28 lejligheder og 8 gårdhavehuse. Heraf er de 23 allerede solgt eller reserverede.

Hele Søbyen bygges i tre etaper og bliver på 88 lejligheder fordelt på 4 længehuse og 22 gårdhavehuse.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik