Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Landbetjent afslørede tyve i stjålen campingvogn

Publiceret: 08.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den

 

En campingvogn på Skråvej i Kattrup undrede landbetjenten i Hovedgård så meget, at han fredag morgen kl. 8.30 aflagde besøg i campingvognen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Her konstaterede landbetjenten, at campingvognen var stjålet fra Kolt/Hasselager den 23. august.

I campingvognen, der i øvrigt tilhører en politibetjent, fandt han tyvene. En 22-årig mand fra Hovedgård og en 18-årig mand fra Odder lå og sov, da landbetjenten bankede dem op.

Tyve erkender tyverier

En nærmere undersøgelse af campingvognen afslørede tre stjålne cykler, to stjålne knallerter og dele af to trailere.

De to mænd blev anholdt og har erkendt at stå bag tyverierne. Effekterne er nu afleveret til de rette ejere, oplyser politiet.

Grunden i Kattrup, hvor mænd og tyvekoster opholdt sig, tilhører den 22-åriges far, tilføjer politiet.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik