Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Politiet frigiver navnet på den døde cyklist

Fik hjertestop på Emil Møllers Gade

Publiceret: 08.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Thomas Schütt

Sydøstjyllands Politi har nu frigivet navnet på den mand, der døde i forbindelse med et cykelstyrt på emil Møllers gade fredag aften omkring kl. 22.

Læs: Politiet har identificeret den døde cyklist

Der er tale om den 44-årige horsensianer Brian Hansen.

- Manden kom kørende henad Emil Møllers Gade, da han pludselig faldt hen over styret og ramte med hovedet ned i asfalten, siger vagtchef Martin Rasmussen.

Dødsårsagen er stadig uklar

Politiet ved endnu ikke, om manden døde af styrtet, eller om et hjertestop inden var årsag til ulykken. Det skal et ligsyn afklare i løbet af mandagen.

- Det er uvist, hvornår han får hjertestop, men da han ankommer på sygehuset, bliver han erklæret død, fortæller vagtchefen.


Vis stort kortSeneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik