Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Går du rundt med en lottokupon til 15 millioner?

Publiceret: 08.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Jan Kronvold


Der går muligvis en borger rundt i Brande, som ikke ved, at vedkommende i lørdags blev mangemillionær.For en lottokupon, med en gevinst på 15.373.282 kroner, er blevet solgt i kiosken hos Super Best i Storegade i Brande.Det drejer sig om en fem ugers kupon, og den store gevinst er vundet på trumfen. Det er første gang, at der er solgt en kupon i forretningen, der er kommet ud med så mange penge.Danske Spil kommer med en kæmpe-checkDet er tit, at dem der spiller på fem ugers kuponer ikke tjekker dem, siger købmand Søren Rasmussen fra Super Best.Danske Spil kommer med en kæmpe-check, der skal udstilles i butikken, ligesom der også bliver pyntet op for at gøre opmærksom på den store begivenhed.Vi da meget glade for det, og jeg håber da at vedkommende vil stå frem, siger Søren Rasmussen, der ikke har den fjerneste idé om, hvem den heldige vinder er.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik