Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Spillet om 800.000 ride-kroner er i gang

Fire rideklubber skal dele 800.000 kommunale tilskudskroner

Publiceret: 07.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Hans Hønborg


Slå jer nu sammen til én klub. Begrav det personlige nag. Så vil der måske endda være mulighed for, at den økonomiske ramme kan blive endnu større. Og ikke mindst for, at der kan blive opbygget et slagkraftigt rideklub-mekka i Horsens til gavn for alle rideinteresserede.Sådan lyder opfordringen fra kommunens kulturudvalgsformand Andreas Boesen (S) til rideklubberne i og omkring Horsens.Men lige lidt hjælper det.Mindre tilskud til den enkelte klubFor hvor der oprindelig var tre rideklubber til at dele et samlet kommunalt tilskud på 800.000 kr., er tallet nu steget til fire. Dermed er der også færre penge til de enkelte klubber.Læs: Rideklub-idyl afløst af splidDe fire rideklubber, Boller Rideklub, Kværnbækgaard anno 2012 og de samarbejdende Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, står på hvert sit udviklingstrin og fordrer noget forskelligt af det kommunale tilskud lige fra opstart, over videreudvikling til decideret sammenlægning med tilhørende flytning, skriver Horsens Folkeblad weekend.Læs: Sydbyen bliver eldorado for de heste-gladeSeneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik