SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Muskelmanden Simon missede toppen ved DM

Publiceret: 07.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Palle Herløv

Simon Møller fra Hedensted endte på en sjetteplads, da han lørdag deltog i danmarksmesterskaberne i bodybuilding i Ringsted.

Læs: Stærke Simon drømmer om DM-guld i bodybuilding


Den 19-årige atlet var oppe imod nogle hårde modstandere, der alle havde flere års træning bag sig end han selv.

Billeder: Så klar er hans krop - se Simon spænde bøfferne

- De har jo trænet med vægte, siden før jeg blev født, så selv om jeg aldrig vil være helt tilfreds med en sjetteplads, er det alligevel godt gået. Standarden var højere end sidste år, lød det lørdag aften fra Simon Møller, da showet var slut.

God opbakning hjemmefra

- Jeg kan se, at min udvikling går den rigtige vej, så nu skal jeg bare hjem og træne videre og fortsætte på samme måde.

Simon Møller havde flot opbakning fra hjembyen, da 15 venner og familiemedlemmer havde taget turen til Ringsted.

- De har fulgt mig hele vejen og bakket mig op. Folk herovre har også været flinke, givet mig et klap på skulderen og sagt, at de med spænding vil følge mig fremover. Det er rart, siger Simon Møller.

I 2013 stiller han ikke op til DM. Faktisk er det slet ikke hans plan at deltage i konkurrencer de næste et til to års tid, da han vil bruge tiden udelukkende på træning.

Kroppen har brug for tid

- Jeg har brug for tid, så min krop kan vokse sig større. Det kan den ikke, når jeg er på diæt op til en konkurrence. Det sætter kroppen i stå, forklarer Simon Møller.

- Sker det alligevel, at jeg stiller mig op på en scene, bliver det med garanti ikke her i Danmark. Tyskland kunne være en mulighed, da jeg der kan stille op i 100 pct. naturlige konkurrencer, ligesom min sponsor er tysk, men lad os nu se.

Vinderen af -70 kg-klassen blev den 37-årige Svend Jakobsen.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.