Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Tre stærke kvinder har noget med Horsens i oktober

Publiceret: 06.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print


Oktober betyder tre kvinder sammen på Horsens Ny Teaters store scene.På onsdag stiller Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen op til en fælles koncert.De kalder deres fælles projekt for "Sammen".Et eller andet med oktoberOg der er et eller andet med de tre og oktober.For Tamra Rosanes spillede senest på Horsens Ny Teater i oktober 2010, og i oktober sidste år indtog Anne Dorte Michelsen teatret, mens Alberte Vinding samme aften var hovedpersonen på KulisseLageret.Så det giver næsten sig selv, at når det nu gælder deres fælles projekt, må det være i oktober.Mod på udfordringerTamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen har hver for sig været langt omkring gennem de seneste 30 år. Men de har stadig mod på udfordringer.På onsdag får publikum tilbudet om at lægge ører til mange af de kendte hits, de tre gennem tiden har leveret, samt hører anekdoter og fortællinger fra både scenens og hverdagens skrå brædder.Der er stadig billetter til koncerten, som starter kl. 20.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik