Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

L.O.C. scorede 27-årig sanger fra Aale

Voice lørdag aften

Publiceret: 06.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Jakob Hedegaard-Høgh


Evi Jacobsen fra Aale er med på skærmen, når næste runde af sanger-battlen "Voice" på TV2 løber over skærmen i næste uge. Skærmtiden sikrede hun sig lørdag aften, da hun gik videre fra konkurrencens sidste indledende runde.I dommerpanelet sidder nogle af landets førende popkunstnere; L.O.C., Lene Nystrøm, Xander og Sharin Foo.Læs: Evi Jacobsen skal synge for LOC, Aqua-Lene, Xander og Sharin FooKonceptet er, at stjernerne sidder med ryggen til sangeren på scenen, og hvis de vurderer, at talentet er stort nok, trykker de hver især på en knap og vender sig om.Forude venter duet-battleBåde L.O.C. og Sharin Foo vendte sig om, da Evi Jacobsen sang sin version af Sinéad O'Connors "Nothing compares to you", og den 27-årige sanger skulle dermed vælge, hvilken popstjerne hun vil arbejde sammen med i konkurrencen.I sidste ende blev det L.O.C., der scorede Evi Jacobsen til sit hold.I næste runde skal deltagerne på de enkelte hold battle mod hinanden på scenen i direkte duet-dueller, og derefter luger dommerne ud i talenterne.Evi Jacobsen var med i H-faktorDet er ikke første gang Evi Jacobsen stiller op i en musik-konkurrence. Hun deltog også i H-faktor på Horsens Ny Teater, hvor hun nåede langt.Læs: Benhård konkurrence om finaleplads 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik