Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Imponerende japansk teknologi-bombardement

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Anmeldelse af Chr. Rimestad

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den


Begejstringen var overstadigt hujende og taktfast klappende, da japanske Siro-A torsdag aften på Horsens Ny Teater serverede to timers hæsblæsende "Technodelic"-show.Et show, som overrumplende, charmerende, veloplagt og humoristisk kaster sig ud i de muligheder, det nyeste inden for lys og video tilbyder. Et sandt bombardement af lys, lyd, dans, overraskelser og finurligheder. Og ikke mindst en forestilling, der bæres af en udforskertrang og en åbenbar fascination af teknikkens mangfoldige muligheder.Galleri: Japansk teknolgi-bombe på HNTFor nu at bruge en slidt vending: Det skal bare opleves.Og kniber det med at fine ord for, hvad der foregik, hersker der til gengæld ingen tvivl om, at de 300-400, som kiggede med, vil gå ud og være overbeviste ambassadører for Siro-A, skriver Horsens Folkeblads kulturredaktør, Christian Rimestad, fredag i en anmeldelse af showet. 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik