Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Børn befriede naturen for ødelagte paraplyer og dåser

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Birgitte Avnesø


Horsens og omegn er blevet 463 kg affald lettere, efter at skoleelever fra kommunens 5. klasser i to uger har støvet rundt og indsamlet skrald.20 5. klasser deltaget. De klasser, der har været mest ihærdige, har indsamlet 58 kg skrald, som ubetænksomme folk har smidt i naturen eller på gader og fortove.Blandt de typiske ting, eleverne har samlet ind, er ødelagde paraplyer og dåser, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.Besøg af skraldemandUdover at samle skrald har eleverne også været på rundvisning på genbrugspladsen og hørt om skrald.I alt har 700 elever desuden haft besøg af en skraldemand med skraldebil, en skuespiller og en miljømedarbejder fra Rådhsuet.Elevernes omgang med affald er en del af Horsens Kommunes projekt Rene Uger.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik