Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Radio VLR hjælper familier til kræftramte børn

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Birgitte Avnesø

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den

Her er 25.000 kr. Få dem til at yngle mest muligt i en god sags tjeneste.

Sådan lyder oplægget fra Radio VLR, der lige nu afvikler programmet Superinvestor 2012.

Seks virksomheder har fået 25.000 kr. og en udfordring om at få pengene til at formere sig. Konkurrencen kører frem til fredag den 12. august, hvor vinderen afsløres. Æren og en firmafest står på højkant.

Sidste år gav 470.000 kr.

De mange penge, der helst skulle komme ud af konkurrencen, går til foreningen "Familier med kræftramte børn", oplyser Radio VLR.

De seks virksomheder, der deltager i konkurrencen er: QXL, H.J.Hansens Genvindingsindustri A/S, Fredericiavirksomheden Monjasa A/S, Fitnees- Fit & Sund fra Horsens, Investors Group A/S fra Odense og Blacbox Branding fra Herning.

Her kan du læse mere om virksomhedernes indsats

Det er ikke første gang, lokale radiostationer kaster sig ud i den type konkurrence. Sidste år - lige inden Radio VLR og Radio Horsens fusionerede - lavede Radio Horsens det samme. Her blev der samlet omkring 470.000 kr. ind.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik