Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Det så horsensianerne i biffen i september

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Birgitte Avnesø

Det så horsensianerne i biffen i september

Storified by Horsens Folkeblad · Fri, Oct 05 2012 03:57:58

Susanne Biers film "Den skaldede frisør" høstede blandede anmeldelser, men horsensianerne var ikke i tvivl. Filmen blev topscorer på listen over hvilke film, der blev mest set i september i Megascope i Horsens.
Film: Der er pletter i Biers "kræft- og kærlighedskomedie"Den skaldede frisør: Instruktion: Susanne Bier ("Hævnen", "Things We Lost In the Fire", "Freud flytter hjemmefra", "Efter brylluppet", "B...
Den Skaldede Frisør - Officiel Trailer (2012) webringstoriestolife
En mand med en talende teddybjørn var også noget, der kunne få folk i biografen. Filmen, der af hsfo.dk's anmelder blev beskrevet som "umanerlig sjov" og som en af årets sjoveste komedier røg ind på en fornem andenplads.
Film: Potrygende teddybjørn kan give dig kulturchokFilm - Sådan er der aldrig nogen, der har talt til mig før, siger han. - Det er fordi, alle andre har munden fuld af din kones skræv, sva...
Ted - Trailertedisreal
Film: "Braveheart" for pigebørnFilm Disneys succesrige og talentsprudlende underafdeling, Pixar, har lavet en animationsfilm, som både er voldsomt Disney-typisk og samt...
Ingen hitliste uden en Disnye-film, og i september var det animationsfilmen Modig, der blev den tredie mest sete film i Megascope. Filmen handler om prinsessen og drengetøsen Merida, der gør oprør mod sin strenge dronningemoder, der vil have datteren gift med en høvdingesøn. Hun anvender endda magi mod moderen, og det setup lod horsensianerne sig friste af.
Disney - Brave/Modig/Dansk Official Trailerdisneymagicmania3
Hårdtpumpede actionfilm er også noget, der lokker publikum i biografen. Filmen The Expendables 2, der bl.a. har fortidige helte som Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis og Dolph Lundgren på rollelisten, blev fjerde mest sete film i september.
Film: Arnold is back...Film Uanset hvad man mente om etteren, må man mene præcis det samme om denne toer - bare i langt højere grad. For de gamle, grimme mænd, ...
The Expendables 2 Official Trailer #2 (2012) Sylvester Stallone Movie HDmovieclipstrailers
Endelig blev Madagascar 3 den femte mest sete film i Megascope i september.
MADAGASCAR 3: Europe's Most Wanted Trailer 2012 - Official nogoodflixSeneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik