SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Weekend-guide: Farver, striber, bold og bio

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Jakob Hedegaard-Høgh

Hvad skal du lave i weekenden? Hvis du ikke har lagt planer endnu, er her et par tip, som kan sætte ekstra kulør på det grå efterår.

I hvert fald er der masser af farver på spil i Horsens, når Industrimuseet lørdag og søndag huser den årlige tegneseriefestival.

Som sidste år byder festivalen på en blanding af tegnere, som viser deres kunnen, og tegneserieforlag, som rykker til byen med hele deres lager.

Læs: Tegneserieheltene mødes igen i Horsens

Er du mere til oplevelser i den friske luft, duften af pølser og fadøl kan du søndag trække i den gule bluse og tage til østjysk lokalbrag i superligaen.

AC Horsens skal en tur til Silkeborg i kampen for point i rækken, hvor de to hold ligger henholdsvis nummer otte med 14 point og nummer 10 med 10 point.

Kampen begynder kl. 13 på Mascot Park.

Teitur kigger forbi

Skulle fodboldfan-trommerne blive lige lovlig ensformige at lægge øre til, er der som sædvanlig også masser af musikalske oplevelser på byens spillesteder. Et par af de mere kendte navne finder man på KulisseLageret, hvor især islandske Teitur stikker frem.

Den kendte singer-songwriter giver en koncert, der er del af en miniturné til udvalgte spillesteder, hvor han afprøver nyt matreriale.

Er man mere til dansksproget indie, er det allerede fredag aften kl. 21, man skal rykke ind på KulisseLageret, når Christian Hjelm, der er kendt som forsanger i Figurines, giver koncert med numre fra sin første, anmelderroste soloplade.

Første single ”Lang Vej Igen”, strøg direkte ind som ugens uundgåelige på P3, og anden single ”Alibi”, er allerede i flittig rotation på P6 Beat, noterer KulisseLageret i sin foromtale af koncerten..

Sig hej til Lille Per

Byens biograf, Megascope, har også kendte ansigter på plakaten - og ikke kun på lærredet denne weekend.

Når den nye Far til fire-film, "Far til fire - til søs" spiller lørdag, kan man nemlig møde Lille Per og andre medvirkende.

Læs: Mød Lille Per, Søs, Ole og alle de andre i Horsens

Der er audiens i forbindelse med forevisningen kl. 16. Horsens Folkeblad er med og giver dig i weekenden en reportage fra mødet med de kendte figurer.

Tjek evt. traileren på Megascopes hjemmeside. 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   SOSEScript: GetMainProfileInfo.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 3: Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.