Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Weekend-guide: Farver, striber, bold og bio

Publiceret: 05.10.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Jakob Hedegaard-Høgh

Hvad skal du lave i weekenden? Hvis du ikke har lagt planer endnu, er her et par tip, som kan sætte ekstra kulør på det grå efterår.

I hvert fald er der masser af farver på spil i Horsens, når Industrimuseet lørdag og søndag huser den årlige tegneseriefestival.

Som sidste år byder festivalen på en blanding af tegnere, som viser deres kunnen, og tegneserieforlag, som rykker til byen med hele deres lager.

Læs: Tegneserieheltene mødes igen i Horsens

Er du mere til oplevelser i den friske luft, duften af pølser og fadøl kan du søndag trække i den gule bluse og tage til østjysk lokalbrag i superligaen.

AC Horsens skal en tur til Silkeborg i kampen for point i rækken, hvor de to hold ligger henholdsvis nummer otte med 14 point og nummer 10 med 10 point.

Kampen begynder kl. 13 på Mascot Park.

Teitur kigger forbi

Skulle fodboldfan-trommerne blive lige lovlig ensformige at lægge øre til, er der som sædvanlig også masser af musikalske oplevelser på byens spillesteder. Et par af de mere kendte navne finder man på KulisseLageret, hvor især islandske Teitur stikker frem.

Den kendte singer-songwriter giver en koncert, der er del af en miniturné til udvalgte spillesteder, hvor han afprøver nyt matreriale.

Er man mere til dansksproget indie, er det allerede fredag aften kl. 21, man skal rykke ind på KulisseLageret, når Christian Hjelm, der er kendt som forsanger i Figurines, giver koncert med numre fra sin første, anmelderroste soloplade.

Første single ”Lang Vej Igen”, strøg direkte ind som ugens uundgåelige på P3, og anden single ”Alibi”, er allerede i flittig rotation på P6 Beat, noterer KulisseLageret i sin foromtale af koncerten..

Sig hej til Lille Per

Byens biograf, Megascope, har også kendte ansigter på plakaten - og ikke kun på lærredet denne weekend.

Når den nye Far til fire-film, "Far til fire - til søs" spiller lørdag, kan man nemlig møde Lille Per og andre medvirkende.

Læs: Mød Lille Per, Søs, Ole og alle de andre i Horsens

Der er audiens i forbindelse med forevisningen kl. 16. Horsens Folkeblad er med og giver dig i weekenden en reportage fra mødet med de kendte figurer.

Tjek evt. traileren på Megascopes hjemmeside. 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik