Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Martin Spelmann vil med i Europa League igen

Publiceret: 29.09.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Tommy Poulsen

- Vi har efterhånden spillet mange gode kampe mod FC København de seneste to år. Vi turde stresse dem, og vi turde spille, sagde AC Horsens-spilleren Martin Spelmann efter kampen mod FCK i går.

Læs: Jude Nworuh udlignede til slutfacit

- Vi spillede flot fodbold, mens FCK ikke bestilte andet end at spille bolden ind til deres store angriber Andreas Cornelius. Det var de også gode til, men de døde de sidste 15 minutter, og her kunne vi have afgjort kampen, sagde Martin Spelmann.

Samme høje niveau giver drøm om Europa League

- Vi ved, hvordan FCK skal spilles. Nogle gange lykkes det, andre gange lykkes det ikke, men jeg er træt af at høre om et hjemmebanekompleks. Vi har spillet 2-2 mod OB, hvor vi spillede med 10 mand i 50 minutter, og 1-1 mod FC København på hjemmebane. Det er tilfældigt, at vi ikke har vundet hjemme siden maj.

Galleri: AC Horsens - FC København

- Vi spiller stadig på samme høje niveau, og vi drømmer om Europa League igen. Nu starter pokalturneringen, som er den mulighed, men vi kan også erobre fjerdepladsen igen, sagde Martin Spelmann.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik