Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Butikker og spisesteder mærkede knap EU og Giro

Forretningsfolk: Det store mersalg, som arrangørerne varslede, udeblev

Publiceret: 28.07.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Bente Just

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den


Hoteller, restauranter og detailbranchen vil opleve millioner i øget omsætning.Sådan lød spådommen, da EU-formandskabsmøder i Horsens og Giro d'Italias tredje etape omkring Horsens blev lanceret.Giro-feberen ville få folk til at strømme til byen og skabe omsætning. Og de mange udlændinge, der skulle deltage i EU-møder, ville strømme til byens butikker og spisesteder.Bl.a. sagde kulturchef Henning Nørbæk på et møde i marts til medlemmer af City Horsens:"De, der sælger giroen, beretter om enorme summer i ekstra omsætning i de byer, løbet kommer til. Men reelt aner vi ikke, om det er 115 eller 317 kr., hver publikummer i snit bruger i byen".Begrænset mersalgHelt sådan gik det ikke, viser en rundspørge til nogle af byens forretninger og spisesteder.En del hoteller har fået markant øget omsætning. Det gælder bl.a. Hotel Opus, der husede mange af de overnattende gæster og stod for bespisningen også i Forum Horsens, hvor EU-møderne blev holdt. Nogle cafeer og restauranter har også mærket, at byen havde gæster. Men mange butikker melder, at de ikke har haft mersalg under EU-møderne og Giro d'Italia, skriver Horsens Folkeblad, der uddyber historien i sin weekendudgave. 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik