Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Nelson Can debuterede med et brag

Publiceret: 02.07.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Kristoffer Hamborg

Nelson Can leverede en afslappet, løssluppen og alligevel utrolig velspillet koncert, da pigerne Selina, Signe og Tami fra Odder debutterede på Roskilde Festival mandag eftermiddag.

Læs: Lokalt pigeband erobrer verden - spiller på Roskilde Festival

Knap 50 mennesker var mødt op i god tid til koncerten, og der blev klappet og hujet, allerede da pigerne lavede lydtest.

Flere af de fremmødte var bekendte af bandet, men der var bestemt ikke tale om nogen lukket fest.

Rock-attitude

Selina Lannie var fra første nummer, "Troublemaker", og koncerten igennem et positivt bekendtskab.

Den unge sangerinde viste en imponerende spænvidde på sin vokal, og hun var af to omgange en tur af scenen for at komme nærmere publikum – til stor begejstring for fanklubben i første geled.

Hun emmede af rå rock-attitude, da hun dansende og med en tilsyneladende lethed brølede sig igennem setlisten. Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

Fællessang på og af scenen

Bassist Signe Tobiassen delte tjansen som frontfigur med Selina Lannie koncerten igennem. Hun sang med på en god portion af numrene, og det gjorde Tami Vibberstoft på trommer – dog i en lidt mindre grad – også .

Nelson Can akkompagnerede bas, trommer og vokal med et par andre instrumenter undervejs – mens en gæste-guitarsolo af Noah Rosanes, der producerede Nelson Can's anmelderroste EP, også vakte stor begejstring – men det var de få gange, da hele gruppen sang, og musikken samtidig hamrede derudaf, at det hele gik op i en højere enhed.

Publikum skal dog også nyde stor ros for at deltage i sangene ved at klappe i takt, fløjte og synge med. Især hen mod slutningen af koncerten, da der efter en smule forvirring om setlisten på scenen blev spillet rock a la Rage Against The Machine – til stor begejstring i pavilionen.

Album på vej?

Nelson Can har hittet på P6 herhjemme med ”Apple Pie”, som sammen med ”People’s Republic of China” også nyder opmærksomhed på YouTube. Derudover har bandet tre numre på den anmelderroste EP, der blev sendt på gaden i januar i år.

Koncerten på Pavilion Jr. varede imidlertid 45 minutter, og der var ingen svage numre på setlisten – tværtimod var der et par potentielle hits, der forhåbentlig finder vej til både radio og YouTube i fremtiden.

Nelson Can har efterhånden materiale nok til et decideret album – og hvem ved, om et album ikke kan flytte deres næste optræden på Roskilde Festival fra Pavilion Jr. til en større scene på en af de egentlige festival-dage...Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik