Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Dement mand nåede aldrig til Haderslev

Publiceret: 29.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print


Den 60-årige demente mand, der i går blev efterlyst af Sydøstjyllands Politi, er fundet i god behold.Læs: 60-årig mand forsvundetDen 60-årige forlod bofællesskabet Den gamle Præstegård i Hedensted kl. 5.30 onsdag morgen og tog til Vejle Banegård, hvor han prajede en taxa for at køre til Haderslev.Torsdag skrev hsfo.dk, at taxachaufføren senere henvendte sig til bofællesskabet, fordi den ældre mand ikke kunne betale regningen.I dag oplyser Sydøstjyllands Politi, at den 60-årige aldrig nåede til Haderslev, fordi taxachaufføren inden fattede mistanke til den konfuse mand.Han valgte derfor at køre manden tilbage til hjemmet i Hedensted, hvor han blev sat af i går formiddag.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik