Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Publikum svigter lokal festival

Færre end 1000 billetter solgt en uge før start

Publiceret: 28.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Carina Mayner

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den


Salget af biletter til den årlige Tunø Festival går så dårligt, at det nu er begyndt at bekymre festivalens bestyrelse.Tirsdag havde næstformanden i festivalforeningen, Michael Pelle Clausen, noteret sig, at der var solgt færre end 1000 billetter. Og det er ikke godt, for kommer under 1400 gæster ender festivalen med et underskud.Michael Pelle Clausen understreger dog samtidig, at foreningen har så mange penge på kistebunden, at man til enhver tid vil kunne svare enhver sit, også selv om der ikke bliver solgt flere billetter i år.Billetter til Tunø Festivalen, der varer fra torsdag den 5. til søndag den 8. juli, koster 900 kr. og kan købes på billetnet. Blandt dette års optrædende er Den Røde Tråd, Johnny Madsen Band, Nice Little Pinguins, Billy Cross Band, Sweetheart, Kansas City Stompers, og De Glade Sømænd.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik