Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

60-årig mand forsvundet

Publiceret: 28.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Birgitte Avnesø

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den


Sydøstjyllands Politi efterlyser en 60-årig dement mand, der i går kl. 5.30 forlod plejehjemmet Den gamle Præstegård på Kirkegade i Hedensted.Manden tog til Vejle Banegård, hvor han prajede en taxa, der kørte ham til Haderslev. Tilsyneladende har den 60-årige ikke haft penge til taxaturen. I hvert fald har taxachaufføren henvendt sig til plejehjemmet vedrørende betalingen.Den 60-årige er ca. 165 cm høj og spinket. Han har et markeret ansigt og halvlangt, gråt hippiehår. Har var iført en lyseblå T-shirt af mærket Puma eller Nike og blå cowboybukser.Oplysninger om den forsvundne gives til politiet på tlf. 114.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik