Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Hærværk på brandbiler under øvelse på søen

Publiceret: 21.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print


Der blev i går begået hærværk på to brandbiler, mens Brand & Redning holdt øvelse på søen ved marinaen på Sølystvej i Skanderborg.Hærværket skete i tidsrummet kl. 19-20, oplyser lokalpolitiet i Skanderborg.Politiet har en formodning om, at fire store drenge på cykel står bag.Forud for hærværket havde de nemlig over for brandfolkene givet udtryk for deres vrede, idet brandbilerne havde afskåret vejen for dem, da de kom cyklende på Sølystvej.De to brandbiler fik ved hærværket smadret to sidespejle samt konsollerne, hvorpå spejlene sidder.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik