Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Ingen medaljer til Horsens IC

Publiceret: 16.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Anders Møllenberg


Der blev ingen bronzemedaljer til Horsens IC, som mandag aften tabte bronzekampe i Næstved med 93-48.Dermed tog sjællænderne revanche for sidste sæsons nederlag til HIC i kampen om tredjepladsen.Kampen begyndte jævnbyrdigt, men i slutningen af første quarter trak hjemmeholdet fra vandt kampens første 10 minutter med 22-13.Det kom Horsens IC-spillerne sig aldrig over, og samtidig hentede gæsterne – i modsætning til hjemmeholdet – ingen hjælp hos kampens dommere. HIC’erne indkasserede kampen igennem stribevis af fejl, som sendte værterne til straffelinjen.Ved pausen førte Næstved med 39-26, og ved indgangen til kampens sidste fjerdedel lød Næstved-føringen på 59-42. Den voksede til slufcifrene 93-48 på en dag, hvor næsten intet lykkedes for horsensianerne.Normalt hører amerikanske Will Harris til HIC’s bedste, men mod Næstved satte han blot fem point, men hovedparten af HIC’erne havde en slem offday.Bedste pointskytte hos HIC var Jonas Larsen med 11 point, mens Sigurdur Einarsson og Christian Lindberg begge lavede syv point.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik